Fruitschalen

Een houten fruitschaal met jouw persoonlijke tekst of logo.

De teak fruitschaal is gemaakt van stevig teakhout en heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Deze is bijvoorbeeld geschikt als fruitschaal of om mooie bloemen in te doen. Je kunt deze schaal laten laseren met jou eigen tekst, logo of slogan. Door je houten schaal te graveren, maak je een persoonlijk cadeau.

Fruitschaal: ontwerp van de fruitschaal

Zo werkt het: Gebruik onze online configurator om uw houten schaal te ontwerpen. Hiermee kunt u uw eigen sjabloon uploaden. Let op de gedetailleerde uitleg tijdens het uploadproces. Als alternatief kunt u een logo of een vrije tekst typen waarmee we uw fruitschaal kunnen omtoveren tot een persoonlijke schaal met gravure of met jou persoonlijke tekst. Afhankelijk van uw individuele instellingen wordt uw houten fruitschaal of de snijplank gemaakt en gepersonaliseerd met een gravure. Zelfs een ontbijtplank met een foto behoort tot de mogelijkheden.

Waarom een fruitschaal laten graveren?

Veel gravures geven al een indicatie van de gelegenheid waarvoor een houten borrelplank of fruitschaal moet worden weggegeven. Het gegraveerde hout is erg populair met Kerstmis maar ook het hele jaar door als cadeau voor opa en oma . Natuurlijk ook om je vader of moeder blij te maken en hem/haar te vertellen dat ze gewoon de beste zijn. Gegraveerde houten borrelplanken zijn ook een briljant idee als afscheidscadeau voor collega’s of vrienden. Of zeg gewoon “Bedankt!” aan uw medewerkers.

Ook als u op zoek bent naar mooie cadeaus voor de juffrouw of de meester of als u op zoek bent naar een afscheidscadeau voor opvoeders die uw kinderen hebben begeleid op een belangrijke fase in hun leven, vindt u in deze categorie ook wat u zoekt

Geef een borrelplank cadeau!

Naast fruitschalen verkopen wij ook borrelplanken. Verras een geliefde, familielid, klant of jezelf een persoonlijk cadeau, want de houten borrelplank of snijplank met jouw persoonlijke tekst is voor iedereen een uniek cadeau. Het is praktisch, natuurlijk en natuurlijk heel persoonlijk. De borrelplank biedt de ideale basis om de je tapashapjes bijzonder smakelijk te maken als tapasplank, houten worstplank of serveerplank. Onze rustieke houten plank is van nature een goed, uniek en duurzaam cadeau. Maak anderen of jezelf blij en geef deze zeer bijzondere houten borrelplank weg voor een verjaardag, met een liefdesspreuk voor Valentijnsdag of trouwdag en als verrassing voor elke andere gelegenheid. Daarnaast is een snijplank met je bedrijfslogo ideaal als promotiemateriaal

Toont alle 8 resultaten